Kanelipähkinät

Keskitaso
Vaikeustaso
time
15
Min
star
5
1 arvostelua

Rapsakat kanelipähkinät ovat täydellinen naposteltava näin juhlapyhien aikaan. Jos kaneli ei sytytä, sen voi korvata haluamallasi mausteella. Pyöräytä ísompi satsi, ja anna lahjaksi läheisille.

Ainekset

Cashewpähkinöitä tai muita pähkinöitä.
400 g
sokeria
2 dl
vettä
0.5 dl
Kanelia (halutessasi voit korvata kanelin esim. kardemummalla, jauhetulla inkiväärillä tai vaikka piparkakkumausteella)
1 tl

Työvaiheet

01

Vuoraa pelti leivinpaperilla. Laita sivuun odottamaan.

02

Lisää sokeri ja vesi pannulle, kiehauta nopeasti. Lisää pähkinät ja kaneli, sekoita puukauhalla.

03

Paahda pähkinöitä keskilämmöllä noin viisi minuuttia. Sekoita pähkinöitä välillä, etteivät ne pala. Pähkinät ovat valmiita kun sokeri on tarttunut niihin ja vesi haihtunut kokonaan.

04

Kaada pellille ja anna jäähtyä.

5 1 vote
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Vuoraa pelti leivinpaperilla. Laita sivuun odottamaan.

02

Lisää sokeri ja vesi pannulle, kiehauta nopeasti. Lisää pähkinät ja kaneli, sekoita puukauhalla.

03

Paahda pähkinöitä keskilämmöllä noin viisi minuuttia. Sekoita pähkinöitä välillä, etteivät ne pala. Pähkinät ovat valmiita kun sokeri on tarttunut niihin ja vesi haihtunut kokonaan.

04

Kaada pellille ja anna jäähtyä.

Ainekset
Cashewpähkinöitä tai muita pähkinöitä.
400 g
sokeria
2 dl
vettä
0.5 dl
Kanelia (halutessasi voit korvata kanelin esim. kardemummalla, jauhetulla inkiväärillä tai vaikka piparkakkumausteella)
1 tl
close