In a Pickle on hyväntuulinen ruokasivusto, josta löydät herkullisia reseptejä joka tilanteeseen. Teki mielesi sitten nopeaa hiukopalaa tai fiinimpiä herkkuja, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tiedämme kokemuksesta, että keittiössä usein sattuu ja tapahtuu, eikä vaikeaselkoinen resepti tee kokkailusta ainakaan helpompaa. Siksi ideanamme on tarjota reseptejä niin aloittelijoille kuin kokeneemmille kotikokeille simppelissä ja helppokäyttöisessä muodossa. Luotsaamme sinut reseptien läpi askel kerrallaan (kokeile cooking mode -tilaa!), ja inspiroimme toivottavasti tekemään uusia vähän haastavimpiakin kokeiluja.

Reseptit on pääasiassa kehittänyt ammattikokkimme Sonja. Ruoka on sellaista, mitä hän itsekin haluaa syödä – eli kasvispainotteista ja aina maukasta. Ilmeen ja sisältöjen takana on oman alansa ammattilaisia, koko porukan löydät alta.

Matkamme on vasta alkamassa, tervetuloa mukaan!

Sonja

Ruokien ja reseptiikan takana on kokkimme Sonja, joka on viime vuosina paiskinut hommia eri suosikkiravintoloiden keittiöissä. Hän suosii sesongissa olevia raaka-aineita sekä yksinkertaista, mutta maukasta ruokaa. Viikonloppuisin koti muuttuu kokeilevaksi keittiöksi, kun Sonja kaivaa kaapeista kaikki erilaiset keittiövimpaimet ja ryhtyy kehittämään uusia reseptejä.

Pikkuhiljaa kylähullun mainetta niittävän kokkimme voi myös bongata naapuruston viheralueilta ja puskista keräämässä nokkosia, sieniä tai pihlajanmarjoja uusia reseptikokeiluja varten.

In a Pickle -hetki: Sytytti melkein tulipalon ensin omassa ja sitten Janican keittiössä jättämällä uunivuoan kuumalle hellalle.

Janica

Janica on tiimimme valokuvaaja ja luovuuden lähde, jolla on aina uusi idea takataskussaan. Ruokakuvaus on hänen uusin aluevaltauksensa, aiemmin hän on erikoistunut henkilövalokuvaukseen.

Janica viihtyy paremmin kameran takana kuin kattiloiden ääressä, mutta kokeilee uhkarohkeasti eri reseptien toimivuutta myös kokemattomamman kokin näkökulmasta.

Janican elämään kuuluu tiiviisti myös musiikki ja erilaiset luovat näpertelyprojektit, kuten lamppujen tai kuvausrekvisiitan rakentaminen. Hänet voi myös löytää samoilemassa (eksyneenä) metsässä koirakaveri Hadeksen kanssa.

In a Pickle -hetki: Aiheutti kerran kermatornadon keittiössä vatkaamalla kermaa liian villisti. Sai seuraavana synttärinään lahjaksi suojalasit, hanskat ja 2 dl kermaa.

Emilia

Emilia on tiimimme tulokas, joka vastaa sisällöstä.

Hän on aina rakastanut leipomista ja ruoanlaittoa, ja opettaa nyt kotikeittiössä pienelle taapero pojalleen miten ruokaa laitetaan.

Yksi Emilian lempipuuhista on järjestää illalliskutsut tai ihanat juhlat jossa  todellakin panostaa tarjoiluihin. Emilia on myös innokas somettaja ja tykkää luoda inspiroivaa sisältöä, sekä antaa seuraajille hyviä ja myös monipuolisia arkiruokavinkkejä.

Emilian elämään kuuluu myös treenaaminen, ystävät ja perheen kanssa olemista. Unelma olisi iso keittiö tulevaisuuden omakotitalossa.

In a Pickle -hetki: Kerran mutakakusta ei tullut mitään koska taikina oli liian hyvää.

Ravi

Ravi on sivuston ilmeestä ja kehityksestä vastaava suunnittelijavelhomme, joka ratkaisee ongelman kuin ongelman ennakkoluulottomalla ajattelullaan. Ennakkoluulottomuus näkyy usein myös ruokapöydässä, mutta silliin ja mämmiin hän vetää rajan.

Vapaa-ajallaan Ravi dominoi krikettikentällä, kruisailee autollaan tai valvoo yömyöhään punoen juonia uusia projekteja silmillä pitäen.

In a Pickle -hetki: Luuli, että pasta tehdään perunoista.

Mimå

Mimå on erityisherkkä laadunvalvojamme, jota pelottaa maailman meno ja erityisesti julkiset liikennevälineet. Laadunvalvojana hän tekee erinomaisen tarkkaa jälkeä. Mimån olemus muuttuu täysin, kun hän pääsee metsään. Siellä huolet unohtuvat hänen kirmatessa villinä ja vapaana.

Hades

Päivän piristys Hades on virallinen koemaistajamme ja tehokas hävikintorjuja. Hades maistelee rohkeasti melkein mitä vain, myös sukkia ja muita kiellettyjä esineitä. Hadeksen ehtymätön energia ja elämänilo tarttuu kaikkiin ympärillä, ja leikkiin on lähdettävä mukaan, halusi sitä tai ei.