Pikkeli punasipuli

Helppo
Vaikeustaso
time
15
Min
star
5
2 arvostelua

Tämä perusliemi toimii monen vihanneksen pikkelöinnissä. Lisäpotkua saat maustamalla liemen oman makusi mukaan. Pikkelöidyt vihannekset tuovat kivaa kirpeyttä moniin salaatteihin ja raskaisiinkin ruokiin.

Vinkki: Voit maustaa pikkeliliemen erilaisilla yrteillä, chilillä tai esimerkiksi valkosipulilla.

Ainekset

1 osa etikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä
Ripaus suolaa
Pikkelöitäviä vihanneksia esim. punasipulia

Työvaiheet

01

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa.

02

Lisää sokeri ja suola ja anna liueta veteen.

03

Nosta kattila pois liedeltä, lisää etikka.

04

Anna seoksen jäähtyä ja kaada se kasvisten päälle. Esimerkiksi punasipuli sekä kurkku toimivat todella hyvin pikkelöitynä.

5 2 votes
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa.

02

Lisää sokeri ja suola ja anna liueta veteen.

03

Nosta kattila pois liedeltä, lisää etikka.

04

Anna seoksen jäähtyä ja kaada se kasvisten päälle. Esimerkiksi punasipuli sekä kurkku toimivat todella hyvin pikkelöitynä.

Ainekset
1 osa etikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä
Ripaus suolaa
Pikkelöitäviä vihanneksia esim. punasipulia
close