Paistetut valkopavut
Mausteiset ja rapeat pavut ovat helppo ja nopea täytevaihtoehto esimerkiksi tortilloihin tai pitaleipiin. Miedot pavut saavat makua juustokuminasta, valkosipulista ja chilistä, lisäksi ne ovat myös hyvä raudan, proteiinin ja kuidun lähde. Papujen kaveriksi sopii esimerkiksi raikas tzatsiki tai vaikka avokadodippi, jonka ohjeen löydät täältä Tzatziki , Juustoiset quesadillat ja avokadodippi
Ainekset
Työvaiheet
Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja chilipalko. Lorauta öljyä pannulle ja lisää sipulit sekä chilit, kuullota hetki.
Valuta pavut ja huuhtele huolellisesti. Lisää pannulle sipuleiden kaveriksi ja nosta hieman lämpöä.
Mittaa sekaan mausteet ja paista 5–10 minuuttia tai kunnes pavut ovat hieman rapeutuneet.
Lisää hienonnettu korianteri. Tarjoile pavut esimerkiksi pitojen tai tortillojen täytteenä.