Paistetut valkopavut

Helppo
Vaikeustaso
time
20
Min
star
5
arvostelua

Mausteiset ja rapeat pavut ovat helppo ja nopea täytevaihtoehto esimerkiksi tortilloihin tai pitaleipiin. Miedot pavut saavat makua juustokuminasta, valkosipulista ja chilistä, lisäksi ne ovat myös hyvä raudan, proteiinin ja kuidun lähde. Papujen kaveriksi sopii esimerkiksi raikas tzatsiki tai vaikka avokadodippi, jonka ohjeen löydät täältä Tzatziki , Juustoiset quesadillat ja avokadodippi

Ainekset

4 annosta
valkopapuja (noin 450 g valutettuna)
2 pakettia
sipuli
1 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
punainen chili
1 kpl
kurkumaa (jauhettua)
1 tl
juustokuminaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
1 tl
tuore korianteri
1 ruukku

Työvaiheet

01

Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja chilipalko. Lorauta öljyä pannulle ja lisää sipulit sekä chilit, kuullota hetki.

02

Valuta pavut ja huuhtele huolellisesti. Lisää pannulle sipuleiden kaveriksi ja nosta hieman lämpöä.

03

Mittaa sekaan mausteet ja paista 5–10 minuuttia tai kunnes pavut ovat hieman rapeutuneet.

04

Lisää hienonnettu korianteri. Tarjoile pavut esimerkiksi pitojen tai tortillojen täytteenä.

0 0 votes
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja chilipalko. Lorauta öljyä pannulle ja lisää sipulit sekä chilit, kuullota hetki.

02

Valuta pavut ja huuhtele huolellisesti. Lisää pannulle sipuleiden kaveriksi ja nosta hieman lämpöä.

03

Mittaa sekaan mausteet ja paista 5–10 minuuttia tai kunnes pavut ovat hieman rapeutuneet.

04

Lisää hienonnettu korianteri. Tarjoile pavut esimerkiksi pitojen tai tortillojen täytteenä.

Ainekset
valkopapuja (noin 450 g valutettuna)
2 pakettia
sipuli
1 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
punainen chili
1 kpl
kurkumaa (jauhettua)
1 tl
juustokuminaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
1 tl
tuore korianteri
1 ruukku
close