Banaanipannukakut
Surauta mustuneet banaanit makoisiin mutta terveellisiin pannukakkuihin. Pannarit ovat ihana aloitus aamulle tai helppo välipala. Paistamalla letut kookosöljyssä saat lisää makua.
Ainekset
Työvaiheet
Lisää kaikki ainekset blenderiin ja soseuta tasaiseksi massaksi. Pannukakkuja voi tehdä myös ilman blenderiä. Muussaa ensin banaanit ja sekoita joukkoon kananmunat. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Pannukakkujen rakenteesta ei tule ihan yhtä tasaista kuin blenderillä, mutta maku on aivan yhtä hyvä.
Laita pannu kuumenemaan ja lorauta pannulle öljyä. Kookosöljyllä saat lisää makua pannukakkuihin.
Anna pannun lämmetä keskilämmöllä. Paista haluamasi kokoisia pannareita. Pannukakku on valmis käännettäväksi, kun taikinaan muodostuu pieniä kuplia. Käännä pannukakku ja paista noin 1-2 minuuttia toiselta puolelta riippuen pannukakun paksuudesta. Toista kunnes olet paistanut koko taikinan.
Vinkki: Jos paistat pannareita isommalle porukalle, valmiiksi paistetut pannarit pysyvät lämpimänä 50-asteisessa uunissa.
I’m going to make Banaanipannukakku
Amazing! Let us know how it went.
Ihan sika hyvä resepti! Oon tehny monta kertaa.
Moikka, ihana kuulla! 🥰
Surkee resepti, tarvii mielestäni 3 kananmunaa. Ei pysy yhtään kasassa kun paistaa.
Ihan surkea. Ei pysy kasassa, niinkuin koittas pelkkää banaania paistaa. Piti lisätä 1dl vehnäjauhoja että sai pysymään kasassa.
Voi kuinka harmi kuulla että pannarit on mennyt mönkään. 🙁 Onkohan kaikki mittasuhteet ollut oikein? Taikinasta tulee nimittäin aika paksua eikä tarvitse jauhoja pysyäkseen kasassa.
Ihan mahtava resepti oon testannut monesti🤩
Ihana kuulla! 😍