Banaanipannukakut

Helppo
Vaikeustaso
time
25
Min
star
4.2
21 arvostelua

Surauta mustuneet banaanit makoisiin mutta terveellisiin pannukakkuihin. Pannarit ovat ihana aloitus aamulle tai helppo välipala. Paistamalla letut kookosöljyssä saat lisää makua.

Ainekset

2 annosta
banaania
2 kpl
kananmunaa
2 kpl
kaurahiutaleita
2 dl
leivinjauhetta
1 tl
1 dl nestettä, esimerkiksi maitoa tai kauramaitoa
Ripaus suolaa
Öljyä paistamiseen, esimerkiksi kookosöljyä

Työvaiheet

01

Lisää kaikki ainekset blenderiin ja soseuta tasaiseksi massaksi. Pannukakkuja voi tehdä myös ilman blenderiä. Muussaa ensin banaanit ja sekoita joukkoon kananmunat. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Pannukakkujen rakenteesta ei tule ihan yhtä tasaista kuin blenderillä, mutta maku on aivan yhtä hyvä.

02

Laita pannu kuumenemaan ja lorauta pannulle öljyä. Kookosöljyllä saat lisää makua pannukakkuihin.

03

Anna pannun lämmetä keskilämmöllä. Paista haluamasi kokoisia pannareita. Pannukakku on valmis käännettäväksi, kun taikinaan muodostuu pieniä kuplia. Käännä pannukakku ja paista noin 1-2 minuuttia toiselta puolelta riippuen pannukakun paksuudesta. Toista kunnes olet paistanut koko taikinan.

Vinkki: Jos paistat pannareita isommalle porukalle, valmiiksi paistetut pannarit pysyvät lämpimänä 50-asteisessa uunissa.

4.2 21 votes
Rating
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bala Kumari
Bala Kumari
3 years ago

I’m going to make Banaanipannukakku

Kokeile myös näitä

Ainekset expand more
01

Lisää kaikki ainekset blenderiin ja soseuta tasaiseksi massaksi. Pannukakkuja voi tehdä myös ilman blenderiä. Muussaa ensin banaanit ja sekoita joukkoon kananmunat. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Pannukakkujen rakenteesta ei tule ihan yhtä tasaista kuin blenderillä, mutta maku on aivan yhtä hyvä.

02

Laita pannu kuumenemaan ja lorauta pannulle öljyä. Kookosöljyllä saat lisää makua pannukakkuihin.

03

Anna pannun lämmetä keskilämmöllä. Paista haluamasi kokoisia pannareita. Pannukakku on valmis käännettäväksi, kun taikinaan muodostuu pieniä kuplia. Käännä pannukakku ja paista noin 1-2 minuuttia toiselta puolelta riippuen pannukakun paksuudesta. Toista kunnes olet paistanut koko taikinan.

Vinkki: Jos paistat pannareita isommalle porukalle, valmiiksi paistetut pannarit pysyvät lämpimänä 50-asteisessa uunissa.

Ainekset
banaania
2 kpl
kananmunaa
2 kpl
kaurahiutaleita
2 dl
leivinjauhetta
1 tl
1 dl nestettä, esimerkiksi maitoa tai kauramaitoa
Ripaus suolaa
Öljyä paistamiseen, esimerkiksi kookosöljyä
close