Banaanipannukakut

Helppo
Vaikeustaso
time
25
Min
star
4.2
40 arvostelua

Surauta mustuneet banaanit makoisiin mutta terveellisiin pannukakkuihin. Pannarit ovat ihana aloitus aamulle tai helppo välipala. Paistamalla letut kookosöljyssä saat lisää makua.

Ainekset

2 annosta
banaania
2 kpl
kananmunaa
2 kpl
kaurahiutaleita
2 dl
leivinjauhetta
1 tl
1 dl nestettä, esimerkiksi maitoa tai kauramaitoa
Ripaus suolaa
Öljyä paistamiseen, esimerkiksi kookosöljyä

Työvaiheet

01

Lisää kaikki ainekset blenderiin ja soseuta tasaiseksi massaksi. Pannukakkuja voi tehdä myös ilman blenderiä. Muussaa ensin banaanit ja sekoita joukkoon kananmunat. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Pannukakkujen rakenteesta ei tule ihan yhtä tasaista kuin blenderillä, mutta maku on aivan yhtä hyvä.

02

Laita pannu kuumenemaan ja lorauta pannulle öljyä. Kookosöljyllä saat lisää makua pannukakkuihin.

03

Anna pannun lämmetä keskilämmöllä. Paista haluamasi kokoisia pannareita. Pannukakku on valmis käännettäväksi, kun taikinaan muodostuu pieniä kuplia. Käännä pannukakku ja paista noin 1-2 minuuttia toiselta puolelta riippuen pannukakun paksuudesta. Toista kunnes olet paistanut koko taikinan.

Vinkki: Jos paistat pannareita isommalle porukalle, valmiiksi paistetut pannarit pysyvät lämpimänä 50-asteisessa uunissa.

4.2 40 votes
Rating
guest

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bala Kumari
Bala Kumari
4 years ago

I’m going to make Banaanipannukakku

Pannukakkulover123
Pannukakkulover123
10 months ago

Ihan sika hyvä resepti! Oon tehny monta kertaa.

In a Pickle
Admin
In a Pickle
10 months ago

Moikka, ihana kuulla! 🥰

Aada
Aada
7 months ago

Surkee resepti, tarvii mielestäni 3 kananmunaa. Ei pysy yhtään kasassa kun paistaa.

Pettynyt pannarinpaistaja
Pettynyt pannarinpaistaja
3 months ago

Ihan surkea. Ei pysy kasassa, niinkuin koittas pelkkää banaania paistaa. Piti lisätä 1dl vehnäjauhoja että sai pysymään kasassa.

In a Pickle
Admin
In a Pickle
3 months ago

Voi kuinka harmi kuulla että pannarit on mennyt mönkään. 🙁 Onkohan kaikki mittasuhteet ollut oikein? Taikinasta tulee nimittäin aika paksua eikä tarvitse jauhoja pysyäkseen kasassa.

Aata
Aata
3 months ago

Ihan mahtava resepti oon testannut monesti🤩

In a Pickle
Admin
In a Pickle
2 months ago
Reply to  Aata

Ihana kuulla! 😍

Kokeile myös näitä

Ainekset expand more
01

Lisää kaikki ainekset blenderiin ja soseuta tasaiseksi massaksi. Pannukakkuja voi tehdä myös ilman blenderiä. Muussaa ensin banaanit ja sekoita joukkoon kananmunat. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Pannukakkujen rakenteesta ei tule ihan yhtä tasaista kuin blenderillä, mutta maku on aivan yhtä hyvä.

02

Laita pannu kuumenemaan ja lorauta pannulle öljyä. Kookosöljyllä saat lisää makua pannukakkuihin.

03

Anna pannun lämmetä keskilämmöllä. Paista haluamasi kokoisia pannareita. Pannukakku on valmis käännettäväksi, kun taikinaan muodostuu pieniä kuplia. Käännä pannukakku ja paista noin 1-2 minuuttia toiselta puolelta riippuen pannukakun paksuudesta. Toista kunnes olet paistanut koko taikinan.

Vinkki: Jos paistat pannareita isommalle porukalle, valmiiksi paistetut pannarit pysyvät lämpimänä 50-asteisessa uunissa.

Ainekset
banaania
2 kpl
kananmunaa
2 kpl
kaurahiutaleita
2 dl
leivinjauhetta
1 tl
1 dl nestettä, esimerkiksi maitoa tai kauramaitoa
Ripaus suolaa
Öljyä paistamiseen, esimerkiksi kookosöljyä
close