Banaanipannukakut
Surauta mustuneet banaanit makoisiin mutta terveellisiin pannukakkuihin. Pannarit ovat ihana aloitus aamulle tai helppo välipala. Paistamalla letut kookosöljyssä saat lisää makua.
Ainekset
Työvaiheet
Lisää kaikki ainekset blenderiin ja soseuta tasaiseksi massaksi. Pannukakkuja voi tehdä myös ilman blenderiä. Muussaa ensin banaanit ja sekoita joukkoon kananmunat. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Pannukakkujen rakenteesta ei tule ihan yhtä tasaista kuin blenderillä, mutta maku on aivan yhtä hyvä.
Laita pannu kuumenemaan ja lorauta pannulle öljyä. Kookosöljyllä saat lisää makua pannukakkuihin.
Anna pannun lämmetä keskilämmöllä. Paista haluamasi kokoisia pannareita. Pannukakku on valmis käännettäväksi, kun taikinaan muodostuu pieniä kuplia. Käännä pannukakku ja paista noin 1-2 minuuttia toiselta puolelta riippuen pannukakun paksuudesta. Toista kunnes olet paistanut koko taikinan.
Vinkki: Jos paistat pannareita isommalle porukalle, valmiiksi paistetut pannarit pysyvät lämpimänä 50-asteisessa uunissa.
I’m going to make Banaanipannukakku
Amazing! Let us know how it went.