Uunifetatoast
Idea herkullisesta uunifetatoastista syntyi, kun hittiresepti uunifetapastasta jäi yli kastiketta. Täydellinen väli- tai iltapala, jonka takia kannattaa tehdä ekstrasatsi pastakastiketta. Toimii myös kevyenä lounaana salaatin kanssa!
Ainekset
Työvaiheet
Valmista täyte:
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Laita feta, tomaatit, pieneksi pilkottu chili, oliiviöljy sekä suola ja pippuri uuninkestävään astiaan.
Paahda uunissa noin 20–30 minuuttia, kunnes feta ja tomaatit ovat saaneet väriä. Ota uunista ja sekoita tahnaksi. Anna jäähtyä.
Levitä fetatäytettä leiville. Laita väliin muutama lehti basilikaa ja pinaattia ja paina leivät vastakkain.
Paista leivät öljyssä paistinpannulla tai voileipägrillissä kullanruskeiksi ja rapeiksi.
Puolita leivät kolmioiksi ja tarjoile.