Uunifetatoast

Helppo
Vaikeustaso
time
45
Min
star
5
1 arvostelua

Idea herkullisesta uunifetatoastista syntyi, kun hittiresepti uunifetapastasta jäi yli kastiketta. Täydellinen väli- tai iltapala, jonka takia kannattaa tehdä ekstrasatsi pastakastiketta. Toimii myös kevyenä lounaana salaatin kanssa!

Ainekset

4-5 leipää
fetaa
200 g
oliiviöljyä
1 dl
punainen chili
0.5 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
1 kpl
mustapippuria
suolaa
tuoretta pinaattia
basilikaa
haluamasi leipää, esim paahtoleipää
10 viipaletta
öljyä paistamiseen

Työvaiheet

01

Valmista täyte:

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Laita feta, tomaatit, pieneksi pilkottu chili, oliiviöljy sekä suola ja pippuri uuninkestävään astiaan.

02

Paahda uunissa noin 20–30 minuuttia, kunnes feta ja tomaatit ovat saaneet väriä. Ota uunista ja sekoita tahnaksi. Anna jäähtyä.

03

Levitä fetatäytettä leiville. Laita väliin muutama lehti basilikaa ja pinaattia ja paina leivät vastakkain.

04

Paista leivät öljyssä paistinpannulla tai voileipägrillissä kullanruskeiksi ja rapeiksi.

05

Puolita leivät kolmioiksi ja tarjoile.

5 1 vote
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Valmista täyte:

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Laita feta, tomaatit, pieneksi pilkottu chili, oliiviöljy sekä suola ja pippuri uuninkestävään astiaan.

02

Paahda uunissa noin 20–30 minuuttia, kunnes feta ja tomaatit ovat saaneet väriä. Ota uunista ja sekoita tahnaksi. Anna jäähtyä.

03

Levitä fetatäytettä leiville. Laita väliin muutama lehti basilikaa ja pinaattia ja paina leivät vastakkain.

04

Paista leivät öljyssä paistinpannulla tai voileipägrillissä kullanruskeiksi ja rapeiksi.

05

Puolita leivät kolmioiksi ja tarjoile.

Ainekset
fetaa
200 g
oliiviöljyä
1 dl
punainen chili
0.5 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
1 kpl
mustapippuria
suolaa
tuoretta pinaattia
basilikaa
haluamasi leipää, esim paahtoleipää
10 viipaletta
öljyä paistamiseen
close