Suolaiset tähtitortut
Suolaiset joulutortut täytetään herkullisella karamellisoidulla punasipulilla ja briejuustolla. Voiko olla parempaa? Nopea suolapala toimii erinomaisesti glögin kanssa tai joulun kahvipöydässä. Jos jaksat, voit leikellä valmiista taikinasta minitorttuja ja tarjoilla niitä cocktailpaloina.
Ainekset
Työvaiheet
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuullota sipuleita ja muita aineksia öljyssä pannulla noin 20 minuuttia. Pannu kannattaa pitää miedolla lämmöllä, etteivät sipulit pala.
Anna täytteen jäähtyä hetki.
Laita uuni lämpiämään torttutaikinapaketin ohjeen mukaan.
Leikkaa torttutaikina perinteiseen tyyliin tähtitortuiksi ja taittele. Lisää päälle nokare punasipulitäytettä ja pala briejuustoa. Googlailemalla löydät myös muita hienoja taittelutyylejä, kuvassa näkyy kaunis lumihiutaletorttu.
Paista tortut paketin ohjeen mukaan.