Sipulisipsit
Herkuttele ihanilla sipulisipseillä perjantai leffan äärellä tai tarjoa pikkunaposteltavana tulevissa juhlissa. Karamellisoidut punasipulit ja ranskankerma ovat lyömätön kombo rouskuvien sipsien päällä. Raikkauta kokonaisuudelle tuo omenakuutiot ja tuoreet yrtit.
Ainekset
Työvaiheet
Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita muutama minuutti. Lisää fariinisokeri ja punaviinietikka. Jatka kuullottamista noin 20-30 minuuttia kunnes sipulit ovat ihanan pehmeitä ja tahmeita. Pannu kannattaa pitää miedolla lämmöllä, etteivät sipulit pala. Mausta suolalla ja laita sivuun jäähtymään.
Kuutioi omenat. Kaada sipsit laakealle tarjoiluvadille. Nostele päälle ranskankermanokareita ja ripottele sen jälkeen omena kuutiot. Asettele karamellisoitua sipulia sinne tänne ja viimeistele tuoreilla yrteillä. Herkuttele sipulisipseillä perjantai-illan leffan äärellä tai tarjoile pikkunaposteltavana juhlissa.