Ricottaomeletti

Helppo
Vaikeustaso
time
30
Min
star
5
arvostelua

Omeletti pelastaa, kun nälkä kurnii ja kokkailu ei nappaa. Himpun verran paremmalta munakas maistuu, kun sen täyttää ricotalla ja rapeilla retiiseillä. Muitakin täytteitä voi lisätä mielensä mukaan. Jos jääkaapista löytyy esimerkiksi nuhjuinen broccoli, se sopii loistavasti joukkoon!

Ainekset

2 annosta
kananmunaa
6 kpl
ranskankermaa
2 rkl
maitoa
2 rkl
suolaa
0.5 tl
ripaus mustapippuria
nokare voita
Täytteeksi
retiisejä
100 g
ricottaa
100 g
vuonankaalia tai muuta pikkulehtistä salaattia
50 g

Työvaiheet

01

Huuhtele retiisit ja poista lehdet. Leikkaa puoliksi ja keitä reilusti suolatussa vedessä 2 minuuttia. Siivilöi retiisit ja valuta kylmän veden alla. Siirrä sivuun odottamaan.

02

Riko kananmunat isoon kulhoon. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää ranskankerma, maito sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi.

03

Napsauta hella päälle ja sulata pannulla nokare voita. Lisää munamassa. Paista omelettia 3-5 minuuttia kunnes pinta on hieman hyytynyt.

04

Lisää retiisit, vuonankaali ja ricottanokareita hyytyneen omeletin päälle. Taita ja tarjoile heti.

0 0 votes
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Huuhtele retiisit ja poista lehdet. Leikkaa puoliksi ja keitä reilusti suolatussa vedessä 2 minuuttia. Siivilöi retiisit ja valuta kylmän veden alla. Siirrä sivuun odottamaan.

02

Riko kananmunat isoon kulhoon. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää ranskankerma, maito sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi.

03

Napsauta hella päälle ja sulata pannulla nokare voita. Lisää munamassa. Paista omelettia 3-5 minuuttia kunnes pinta on hieman hyytynyt.

04

Lisää retiisit, vuonankaali ja ricottanokareita hyytyneen omeletin päälle. Taita ja tarjoile heti.

Ainekset
kananmunaa
6 kpl
ranskankermaa
2 rkl
maitoa
2 rkl
suolaa
0.5 tl
ripaus mustapippuria
nokare voita
Täytteeksi
retiisejä
100 g
ricottaa
100 g
vuonankaalia tai muuta pikkulehtistä salaattia
50 g
close