Persimonpizza

Helppo
Vaikeustaso
time
20
Min
star
5
1 arvostelua

Tämä valkoinen pizza saa täytteeksi pehmeää ranskankermaa ja makeaa persimonia. Kun koko komeus kruunataan suolaisella aurajuustolla ja rapealla rucolalla, yhdistelmä on lyömätön.

Ainekset

2 pizzaa
persimoneja
2 kpl
ranskankermaa
1 dl
valkosipulinkynsi
1 kpl
murennettua sinihomejuustoa
100 g
rucolaa
1 ruukku
lisäksi
palloa valmista pizzataikinaa
2 kpl

Työvaiheet

01

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.

02

Raasta valkosipulinkynsi ranskankerman sekaan ja sekoita tasaiseksi. Viipaloi persimonit ja murenna sinihomejuusto. Laita sivuun odottamaan. 

03

Kauli taikinat ohuiksi pizzoiksi leivinpaperin päälle. Levitä pizzojen päälle reippaasti ranskakermaa, asettele persimonit tasaisesti ja ripottele lopuksi sinihomejuusto pizzojen päälle.

04

Paista pizzoja 225 asteessa 7-10 minuuttia tai kunnes pohjat ovat kypsiä ja pizzat saaneet hiukan väriä. Koristele rucolalla ja nauti heti.

5 1 vote
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.

02

Raasta valkosipulinkynsi ranskankerman sekaan ja sekoita tasaiseksi. Viipaloi persimonit ja murenna sinihomejuusto. Laita sivuun odottamaan. 

03

Kauli taikinat ohuiksi pizzoiksi leivinpaperin päälle. Levitä pizzojen päälle reippaasti ranskakermaa, asettele persimonit tasaisesti ja ripottele lopuksi sinihomejuusto pizzojen päälle.

04

Paista pizzoja 225 asteessa 7-10 minuuttia tai kunnes pohjat ovat kypsiä ja pizzat saaneet hiukan väriä. Koristele rucolalla ja nauti heti.

Ainekset
persimoneja
2 kpl
ranskankermaa
1 dl
valkosipulinkynsi
1 kpl
murennettua sinihomejuustoa
100 g
rucolaa
1 ruukku
lisäksi
palloa valmista pizzataikinaa
2 kpl
close