Persimoncarpaccio

Helppo
Vaikeustaso
time
15
Min
star
5
1 arvostelua

Persimonista on moneen! Kokeile tätä herkullista persimoncarpacciota talven juhlallisuuksissa. Raikas yhdistelmä makeaa persimonia, kirpeää limeä ja suolaista fetajuustoa tuo hauskaa vaihtelua jouluherkkujen keskelle. Tarjoile sellaisenaan alkusalaattina tai juhlapöydän lisukkeena.

Ainekset

2 annosta
persimonia
2 kpl
fetaa
50 g
jalapeno
1 kpl
limetin mehu ja kuori
0.5 kpl
kourallinen hienonnettuja (suolattuja) pistaasipähkinöitä
tuoretta minttua
suolaa
mustapippuria
hyvää oliiviöljyä

Työvaiheet

01

Pese ja kuivaa persimonit huolellisesti. Viipaloi persimonit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai mandoliinilla.

02

Asettele persimonviipaleet limittäin laakealle lautaselle.

03

Viipaloi jalapeno ohuiksi viipaleiksi ja lisää persimonviipaleiden päälle. Lorauta päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

04

Murustele päälle fetajuusto. Raasta limetistä kuori ja ripottele carpaccion päälle. Ota talteen limen mehu ja pirskottele annoksen päälle.

05

Viimeistele pistaasipähkinöillä ja mintulla.

5 1 vote
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Pese ja kuivaa persimonit huolellisesti. Viipaloi persimonit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai mandoliinilla.

02

Asettele persimonviipaleet limittäin laakealle lautaselle.

03

Viipaloi jalapeno ohuiksi viipaleiksi ja lisää persimonviipaleiden päälle. Lorauta päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

04

Murustele päälle fetajuusto. Raasta limetistä kuori ja ripottele carpaccion päälle. Ota talteen limen mehu ja pirskottele annoksen päälle.

05

Viimeistele pistaasipähkinöillä ja mintulla.

Ainekset
persimonia
2 kpl
fetaa
50 g
jalapeno
1 kpl
limetin mehu ja kuori
0.5 kpl
kourallinen hienonnettuja (suolattuja) pistaasipähkinöitä
tuoretta minttua
suolaa
mustapippuria
hyvää oliiviöljyä
close