Parsakaalisalaatti 

Helppo
Vaikeustaso
time
30
Min
star
5
arvostelua

Parsakaali jakaa jonkin verran mielipiteitä, ainakin meidän keittiössä. Parsakaali on parhaimillaan kun sen keittää nopeasti runsaasti suolatussa vedessä ja marinoi simppelillä mutta herkullisella marinadilla. 

Ainekset

noin 4 annosta
parsakaali
1 kpl
kurkku
0.5 kpl
rucolaa
1 pakettia
oliiveja
75 g
kourallinen suolattuja cashewpähkinöitä
parsakaalin marinadi
oliiviöljyä
4 rkl
sitruunamehua
1 rkl
valkosipulia hienonnettuna
0.5 tl
sitruunankuorta raastettuna
1 tl
ripaus suolaa ja mustapippuria

Työvaiheet

01

Valmista ensin parsakaalin marinadi.

Yhdistä ainekset isoon kulhoon ja sekoita tasaiseksi.

02

Leikkaa parsakaali pienempiin nuppuihin. Leikkaa myös parsakaalin varsi siivuiksi. Keitä reilusti suolatussa vedessä noin 2 minuuttia. Parsakaali saa jäädä napakaksi.

03

Siivilöi ja siirrä keitetyt parsakaalit marinadin joukkoon, sekoita. Laita sivuun odottamaan.

04

Valmistele salaattipohja

Viipaloi kurkku ja siirrä isoon kulhoon. Lisää joukkoon oliivit, rucola, mustikat ja marinoitu parsakaali, sekoita. Murusta joukkoon fetajuusto ja viimeistele chashewpähkinöillä.

0 0 votes
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Valmista ensin parsakaalin marinadi.

Yhdistä ainekset isoon kulhoon ja sekoita tasaiseksi.

02

Leikkaa parsakaali pienempiin nuppuihin. Leikkaa myös parsakaalin varsi siivuiksi. Keitä reilusti suolatussa vedessä noin 2 minuuttia. Parsakaali saa jäädä napakaksi.

03

Siivilöi ja siirrä keitetyt parsakaalit marinadin joukkoon, sekoita. Laita sivuun odottamaan.

04

Valmistele salaattipohja

Viipaloi kurkku ja siirrä isoon kulhoon. Lisää joukkoon oliivit, rucola, mustikat ja marinoitu parsakaali, sekoita. Murusta joukkoon fetajuusto ja viimeistele chashewpähkinöillä.

Ainekset
parsakaali
1 kpl
kurkku
0.5 kpl
rucolaa
1 pakettia
oliiveja
75 g
kourallinen suolattuja cashewpähkinöitä
parsakaalin marinadi
oliiviöljyä
4 rkl
sitruunamehua
1 rkl
valkosipulia hienonnettuna
0.5 tl
sitruunankuorta raastettuna
1 tl
ripaus suolaa ja mustapippuria
close