Parsakaalisalaatti
Parsakaali jakaa jonkin verran mielipiteitä, ainakin meidän keittiössä. Parsakaali on parhaimillaan kun sen keittää nopeasti runsaasti suolatussa vedessä ja marinoi simppelillä mutta herkullisella marinadilla.
Ainekset
Työvaiheet
Valmista ensin parsakaalin marinadi.
Yhdistä ainekset isoon kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Leikkaa parsakaali pienempiin nuppuihin. Leikkaa myös parsakaalin varsi siivuiksi. Keitä reilusti suolatussa vedessä noin 2 minuuttia. Parsakaali saa jäädä napakaksi.
Siivilöi ja siirrä keitetyt parsakaalit marinadin joukkoon, sekoita. Laita sivuun odottamaan.
Valmistele salaattipohja
Viipaloi kurkku ja siirrä isoon kulhoon. Lisää joukkoon oliivit, rucola, mustikat ja marinoitu parsakaali, sekoita. Murusta joukkoon fetajuusto ja viimeistele chashewpähkinöillä.