Parempi kaurapuuro
Me pidämme puurosta ja erityisesti sellaisesta, jossa on hyvät lisukkeet! Paistetut, kauniisti karamellisoidut banaanit ja tahinikaramelli tuovat kivasti makeutta ja pähkinäistä makua puuroon. Kun jauhat kaurahiutaleet jauhoksi, puurosta tulee erityisen pehmeää ja täyteläistä. Koristele tuoreilla marjoilla ja seesaminsiemenillä ja parempi kaurapuuro on valmis.
Ainekset
Työvaiheet
Puuro:
Mittaa kaurahiutaleet blenderiin ja aja jauhoksi. Siirrä jauhot kattilaan ja mittaa sekaan kauramaito, vesi sekä suola. Keitä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia välillä sekoittaen.
Banaanit:
Kuori banaanit ja leikkaa puoliksi pituussuunnassa. Sulata pannulla nokare voita ja lisää joukkoon vaahterasiirappi. Karamellisoi banaanit molemmin puolin 2–4 minuuttia pannulla kauniin kullanruskeaksi.
Tahinikaramelli:
Mittaa ainekset kulhoon ja sekoita kunnolla. Jos karamelli tuntuu liian tönköltä, lisää vähän vettä ja sekoita taas.
Kokoa puuro ja koristele marjoilla ja siemenillä!
It is a very original combination of tastes from a visionary chef. I also learned a new way to make porridge.