Omena-samppanjahillo
Luksuksen tuntua hillon muodossa. Ihanan makea omenahillo jossa maistuu tujaus samppanjaa. Hillo sopii täydellisesti esimerkiksi juustojen kaveriksi tai vaikka kakun täytteeksi.
Tätä luksushilloa kannattaa myös kokeilla muilla hedelmillä. Kokeile esimerkiksi samppanja-päärynä tai samppanja-viikunahilloa.
Ainekset
Työvaiheet
Pese omenat huolellisesti ja leikkaa kuutioiksi. Lisää omenat, samppanja ja sokeri kattilaan.
Pese sitruuna, halkaise ja purista joukkoon sitruunamehu. Lisää myös puristettu sitruuna kattilaan.
Siirrä kattila hellalle ja anna seoksen kiehahtaa. Keitä hilloa keskilämmöllä 15-20 minuuttia, kunnes osa nesteestä on haihtunut ja omenat pehmenneet.
Poista sitruuna ja kaada hillo puhdistettuihin purkkeihin ja sulje hyvin. Anna jäähtyä. Säilytä hillo jääkaapissa.