Mango-vuohenjuustosalaatti
Jos löydät täydellisen kypsiä mangoja, ota tämä nopea salaatti kokeiluun! Makeista mangoista ja vuohenjuustosta syntyy nimittäin mahtava salaatti. Hunajaista vinegrettiä ei kannata jättää pois, sillä se tuo lisämakua ja sitoo ainekset yhteen. Tarjoile salaatti tuoreen leivän kera.
Ainekset
Työvaiheet
Paahda vuohenjuustot:
Lämmitä uuni 225 asteeseen. Levitä vuohenjuustokiekot pelille. Paahda juustokiekkoja uunissa 3–5 minuuttia kunnes juusto hieman sulaa ja saa kauniin ruskean pinnan. Voit myös paistaa vuohenjuustot pannulla.
Valmista hunajavinegretti
Pese sitruuna. Raasta keltainen kuoriosa ja purista mehu kannelliseen kippoon. Mittaa sekaan muut aineet ja ravista purkkia voimakkaasti noin minuutin. Kastike on valmis! Laita sivuun odottamaan.
Kasaa salaatti:
Pese salaatti ja revi lehdet pienemmäksi. Kuori ja leikkaa mango paloihin. Leikkaa myös kurkku. Laita kulhoon ja lisää vinegretti, suola ja mustapippuri. Sekoita. Lisää lopuksi päälle vuohenjuustokiekot ja koristele salaatti pähkinöillä.