Kyssäkaali-carpaccio
Carpaccion voi tehdä myös kyssäkaalista! Raikkaassa carpacciossa yhdistyvät mehevä kyssäkaali, suolainen juusto ja kirpeä sitruuna. Tarjoile antipastopöydässä tai alkuruokana.
Ainekset
Työvaiheet
Aloita paahtamalla pinjansiemenet keskilämmöllä kuivalla pannulla. Varo polttamasta siemeniä.
Kuori kyssäkaalit veitsellä. Viipaloi mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi, apuna voi käyttää mandoliinia tai juustohöylää.
Laita siivut kippoon. Raasta kulhoon sitruunankuoren keltainen osa ja purista vielä päälle sitruunan mehu.
Lisää myös öljy kippoon. Mausta suolalla ja sekoita
Levitä siivut isolle lautaselle tai vadille. Ripottele päälle pinjansiemenet sekä parmesaaniraaste, rouhi päälle pippuria ja koristele versoilla.