Kyssäkaali-carpaccio

Helppo
Vaikeustaso
time
20
Min
star
5
2 arvostelua

Carpaccion voi tehdä myös kyssäkaalista! Raikkaassa carpacciossa yhdistyvät mehevä kyssäkaali, suolainen juusto ja kirpeä sitruuna. Tarjoile antipastopöydässä tai alkuruokana.

Ainekset

4 annosta
pientä kyssäkaalia
3 kpl
sitruunan mehu + kuori
0.5 kpl
verso mixsiä
50 g
Kourallinen pinjansiemeniä
Parmesaania
Oliiviöljyä
Suolaa

Työvaiheet

01

Aloita paahtamalla pinjansiemenet keskilämmöllä kuivalla pannulla. Varo polttamasta siemeniä.

02

Kuori kyssäkaalit veitsellä. Viipaloi mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi, apuna voi käyttää mandoliinia tai juustohöylää.

03

Laita siivut kippoon. Raasta kulhoon sitruunankuoren keltainen osa ja purista vielä päälle sitruunan mehu.

04

Lisää myös öljy kippoon. Mausta suolalla ja sekoita

05

Levitä siivut isolle lautaselle tai vadille. Ripottele päälle pinjansiemenet sekä parmesaaniraaste, rouhi päälle pippuria ja koristele versoilla.

5 2 votes
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Aloita paahtamalla pinjansiemenet keskilämmöllä kuivalla pannulla. Varo polttamasta siemeniä.

02

Kuori kyssäkaalit veitsellä. Viipaloi mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi, apuna voi käyttää mandoliinia tai juustohöylää.

03

Laita siivut kippoon. Raasta kulhoon sitruunankuoren keltainen osa ja purista vielä päälle sitruunan mehu.

04

Lisää myös öljy kippoon. Mausta suolalla ja sekoita

05

Levitä siivut isolle lautaselle tai vadille. Ripottele päälle pinjansiemenet sekä parmesaaniraaste, rouhi päälle pippuria ja koristele versoilla.

Ainekset
pientä kyssäkaalia
3 kpl
sitruunan mehu + kuori
0.5 kpl
verso mixsiä
50 g
Kourallinen pinjansiemeniä
Parmesaania
Oliiviöljyä
Suolaa
close