Kupliva veriappelsiinijuoma

Helppo
Vaikeustaso
time
20
Min
star
5
arvostelua

Kotitekoinen veriappelsiinijuoma on ihanan raikas vaihtoehto, kun limpparihammasta kolottaa. Voit itse säädellä juoman makeutta lisäämällä tai vähentämällä sokeria tai korvata sokerin kokonaan hunajalla tai kookossokerilla. Tarjoile jäiden kera ja koristele veriappelsiinisiivuilla.

Ainekset

noin 4 annosta
veriappelsiinin mehu
4 kpl
veriappelsiinin kuori raastettuna
1 kpl
sitruunan mehu
1 kpl
sokeria
1 dl
Lisäksi
Vissyä tai kuplavettä

Työvaiheet

01

Raasta yhden veriappelsiinin kuori ja siirrä raaste kattilaan. Purista joukkoon sitruunan ja veriappelsiinien mehu. Lisää sokeri tai valitsemasi makeuttaja ja kiehauta niin, että sokeri sulaa. Siivilöi seos ja anna jäähtyä.

02

Käytä mehutiivisteenä, ihanan kuplivan juoman saat lisäämällä yhden osa tiivistettä ja kaksi osaa kuplavettä. Nauti jääpalojen kera.

0 0 votes
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Raasta yhden veriappelsiinin kuori ja siirrä raaste kattilaan. Purista joukkoon sitruunan ja veriappelsiinien mehu. Lisää sokeri tai valitsemasi makeuttaja ja kiehauta niin, että sokeri sulaa. Siivilöi seos ja anna jäähtyä.

02

Käytä mehutiivisteenä, ihanan kuplivan juoman saat lisäämällä yhden osa tiivistettä ja kaksi osaa kuplavettä. Nauti jääpalojen kera.

Ainekset
veriappelsiinin mehu
4 kpl
veriappelsiinin kuori raastettuna
1 kpl
sitruunan mehu
1 kpl
sokeria
1 dl
Lisäksi
Vissyä tai kuplavettä
close