Juusto-remouladepatonki

Helppo
Vaikeustaso
time
20
Min
star
5
arvostelua

Täytetty patonki maistuu iltapalana tai eväsleipänä. Vielä parempi siitä tulee, kun väliin sivelee kunnon kotitekoista remoulade-kastiketta. Kastike sopii myös hyvin uusien perunoiden tai grilliruoan kanssa.

Ainekset

4 patonkia
esipaistettua patonkia
4 kpl
cheddarjuustoa
200 g
tomaattia
4 kpl
salaattia
100 g
remouladekastike
salottisipuli
1 kpl
maustekurkkua
1 kpl
kapriksia
1 rkl
persiljaa
majoneesia
2 dl
ranskankermaa
1 rkl
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa

Työvaiheet

01

Esipaista patongit paketin ohjeiden mukaisesti.

02

Kun patongit ovat uunissa, valmista remouladekastike. Hienonna salottisipuli, kaprikset, persilja ja maustekurkku pieneksi, siirrä kulhoon.

03

Lisää majoneesi, ranskankerma sekä mausteet. Sekoita

04

Anna paistuneiden patonkien jäähtyä hetki.

05

Halkaise patongit ja levitä molemmille puolille remouladea. Levitä päälle salaattia, tomaattisiivuja sekä cheddarjuustoa. Syö iltapalaksi tai ota mukaan evääksi!

0 0 votes
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Esipaista patongit paketin ohjeiden mukaisesti.

02

Kun patongit ovat uunissa, valmista remouladekastike. Hienonna salottisipuli, kaprikset, persilja ja maustekurkku pieneksi, siirrä kulhoon.

03

Lisää majoneesi, ranskankerma sekä mausteet. Sekoita

04

Anna paistuneiden patonkien jäähtyä hetki.

05

Halkaise patongit ja levitä molemmille puolille remouladea. Levitä päälle salaattia, tomaattisiivuja sekä cheddarjuustoa. Syö iltapalaksi tai ota mukaan evääksi!

Ainekset
esipaistettua patonkia
4 kpl
cheddarjuustoa
200 g
tomaattia
4 kpl
salaattia
100 g
remouladekastike
salottisipuli
1 kpl
maustekurkkua
1 kpl
kapriksia
1 rkl
persiljaa
majoneesia
2 dl
ranskankermaa
1 rkl
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
close