Grillattu vesimelonisalaatti

Helppo
Vaikeustaso
time
20
Min
star
5
arvostelua

Vesimeloni maistuu myös grillattuna! Grillauksen ajaksi kannattaa jättää vihreä kuoriosa paikoilleen, näin melonia on helpompi käsitellä kuumalla grillillä. Lisää grillattua vesimelonia salaattiin tai syö kevyenä jälkiruokana.

Ainekset

4 annosta
fetajuustoa
200 g
vesimelonia
500 g
minttua
0.5 ruukkua
salaattisekoitusta
100 g
balsamicoa
suolaa
mustapippuria
vähän öljyä grillaamiseen

Työvaiheet

01

Leikkaa vesimeloni isoiksi viipaleiksi. Sivele pinnalle hieman öljyä ja grillaa kuumassa grillissä 2–3 minuuttia per puoli. Nosta grillistä ja anna jäähtyä hetki.

02

Poista vesimeloneista vihreä kuoriosa ja leikkaa punainen hedelmäliha pienemmiksi paloiksi.

03

Pese ja kuivaa salaatti, hienonna minttu, siirrä molemmat kulhoon ja sekoita mukaan balsamico ja mausteet.

04

Lisää salaattiin grillattu vesimeloni ja feta. Syö sellaisenaan tai esimerkiksi grilliruoan kaverina.

0 0 votes
Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Leikkaa vesimeloni isoiksi viipaleiksi. Sivele pinnalle hieman öljyä ja grillaa kuumassa grillissä 2–3 minuuttia per puoli. Nosta grillistä ja anna jäähtyä hetki.

02

Poista vesimeloneista vihreä kuoriosa ja leikkaa punainen hedelmäliha pienemmiksi paloiksi.

03

Pese ja kuivaa salaatti, hienonna minttu, siirrä molemmat kulhoon ja sekoita mukaan balsamico ja mausteet.

04

Lisää salaattiin grillattu vesimeloni ja feta. Syö sellaisenaan tai esimerkiksi grilliruoan kaverina.

Ainekset
fetajuustoa
200 g
vesimelonia
500 g
minttua
0.5 ruukkua
salaattisekoitusta
100 g
balsamicoa
suolaa
mustapippuria
vähän öljyä grillaamiseen
close