Grillattu vesimelonisalaatti
Vesimeloni maistuu myös grillattuna! Grillauksen ajaksi kannattaa jättää vihreä kuoriosa paikoilleen, näin melonia on helpompi käsitellä kuumalla grillillä. Lisää grillattua vesimelonia salaattiin tai syö kevyenä jälkiruokana.
Ainekset
Työvaiheet
Leikkaa vesimeloni isoiksi viipaleiksi. Sivele pinnalle hieman öljyä ja grillaa kuumassa grillissä 2–3 minuuttia per puoli. Nosta grillistä ja anna jäähtyä hetki.
Poista vesimeloneista vihreä kuoriosa ja leikkaa punainen hedelmäliha pienemmiksi paloiksi.
Pese ja kuivaa salaatti, hienonna minttu, siirrä molemmat kulhoon ja sekoita mukaan balsamico ja mausteet.
Lisää salaattiin grillattu vesimeloni ja feta. Syö sellaisenaan tai esimerkiksi grilliruoan kaverina.