Banaanikakku
Mitä tehdä hedelmäkulhon mustuneille banaaneille? Banaanikakkuun sujahtaa yksi jos toinenkin bansku, lisää makua antavat tuhti tahini ja kardemumma. Voit myös maustaa kakun kanelilla tai jättää mausteet kokonaan pois!
Ainekset
Työvaiheet
Lämmitä uuni 175 asteeseen
Voitele noin 1,8 litraa vetävä leipävuoka ja laita sivuun odottamaan.
Mittaa huoneenlämpöinen voi, fariinisokeri ja tahini kulhoon. Sekoita tasaiseksi.
Lisää yksi kananmuna kerrallaan seokseen, sekoita jokaisen jälkeen. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Murskaa kaksi kuorittua banaania, lisää murska ja suklaahiput taikinaan, sekoita. Kaada leipävuokaan.
Kuori kolmas banaani, leikkaa pitkittäin halki ja asettele kakun päälle. Paista uunissa 175 asteessa 45 minuuttia.