Bagelit pestokananmunalla
Somehitti pestokananmuna sujahtaa bageliin yhdessä täyteläisen tuorejuuston, kesätomaattien, salaatin ja suussa sulavan buffalomozzarellan kanssa. Herkku syntyy kädenkäänteessä ja katoaa lautasilta yhtä nopeasti.
Ainekset
Työvaiheet
Leikkaa tomaatit viipaleiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla. Siivuta mozzarella. Pese salaatinlehdet. Laita sivuun odottamaan.
Lämmitä paistinpannua keskilämmöllä. Levitä pesto kahdeksi ympyräksi paistinpannulle. Ole varuillasi äläkä ainakaan pue valkoista t-paitaa, sillä pesto saattaa roiskua ympäriinsä. Riko kananmunat varovasti pestoympyröihin, yritä pitää keltuainen ehjänä. Paista kananmunia noin 2–3 minuuttia tai kunnes kypsyys on mielesi mukainen, me pidämme vähän valuvasta keltuaisesta.
Leikkaa bagelit puoliksi, paahda ja levitä päälle reilusti tuorejuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kasaa bagelit: ensin salaatinlehdet, tomaattiviipaleet, mozzarella ja lopuksi pestokananmuna. Kansi vielä päälle ja herkku on valmis!