Bagelit pestokananmunalla

Helppo
Vaikeustaso
time
15
Min
star
5
arvostelua

Somehitti pestokananmuna sujahtaa bageliin yhdessä täyteläisen tuorejuuston, kesätomaattien, salaatin ja suussa sulavan buffalomozzarellan kanssa. Herkku syntyy kädenkäänteessä ja katoaa lautasilta yhtä nopeasti.

Ainekset

2 annosta
bagelia
2 kpl
tuorejuustoa (maustamatonta)
4 rkl
pestoa (perinteinen basilikapesto, nokkospesto tai mitä mielesi tekee)
2 rkl
iso kypsä tomaatti
1 kpl
salaatinlehtiä
buffalo mozzarellaa
125 g
suolaa
mustapippuria

Työvaiheet

01

Leikkaa tomaatit viipaleiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla. Siivuta mozzarella. Pese salaatinlehdet. Laita sivuun odottamaan.

02

Lämmitä paistinpannua keskilämmöllä. Levitä pesto kahdeksi ympyräksi paistinpannulle. Ole varuillasi äläkä ainakaan pue valkoista t-paitaa, sillä pesto saattaa roiskua ympäriinsä. Riko kananmunat varovasti pestoympyröihin, yritä pitää keltuainen ehjänä. Paista kananmunia noin 2–3 minuuttia tai kunnes kypsyys on mielesi mukainen, me pidämme vähän valuvasta keltuaisesta.

03

Leikkaa bagelit puoliksi, paahda ja levitä päälle reilusti tuorejuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.

04

Kasaa bagelit: ensin salaatinlehdet, tomaattiviipaleet, mozzarella ja lopuksi pestokananmuna. Kansi vielä päälle ja herkku on valmis!

0 0 votes
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Leikkaa tomaatit viipaleiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla. Siivuta mozzarella. Pese salaatinlehdet. Laita sivuun odottamaan.

02

Lämmitä paistinpannua keskilämmöllä. Levitä pesto kahdeksi ympyräksi paistinpannulle. Ole varuillasi äläkä ainakaan pue valkoista t-paitaa, sillä pesto saattaa roiskua ympäriinsä. Riko kananmunat varovasti pestoympyröihin, yritä pitää keltuainen ehjänä. Paista kananmunia noin 2–3 minuuttia tai kunnes kypsyys on mielesi mukainen, me pidämme vähän valuvasta keltuaisesta.

03

Leikkaa bagelit puoliksi, paahda ja levitä päälle reilusti tuorejuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.

04

Kasaa bagelit: ensin salaatinlehdet, tomaattiviipaleet, mozzarella ja lopuksi pestokananmuna. Kansi vielä päälle ja herkku on valmis!

Ainekset
bagelia
2 kpl
tuorejuustoa (maustamatonta)
4 rkl
pestoa (perinteinen basilikapesto, nokkospesto tai mitä mielesi tekee)
2 rkl
iso kypsä tomaatti
1 kpl
salaatinlehtiä
buffalo mozzarellaa
125 g
suolaa
mustapippuria
close