Ahvenanmaan pannukakku

Helppo
Vaikeustaso
time
40
Min
star
5
arvostelua

Ylijääneen riisipuuron voi helposti hyödyntää herkullisessa, kardemumman makuisessa Ahvenanmaan pannarissa. Tämän pannarin takia puuroa kannattaa ehkä jopa keittää vähän isompi satsi seuraavalla kerralla. Tarjoile esimerkiksi omenasoseen ja vaniljarahkan kanssa!

Ainekset

4 annosta
kananmunaa
2 kpl
maitoa
2 dl
riisipuuroa
300 g
kardemummaa
1 tl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
2 dl
Sulatettua voita
50 g
suolaa
1 tl

Työvaiheet

01

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

02

Sulata voi ja laita sivuun odottamaan.

03

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon muut ainekset.

04

Vuoraa 40 x 32 cm uunivuoka leivinpaperilla.

05

Paista uunin keskitasolla noin 30 min. Tarjoile esimerkiksi omenasoseen ja vaniljarahkan kera.

0 0 votes
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

02

Sulata voi ja laita sivuun odottamaan.

03

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon muut ainekset.

04

Vuoraa 40 x 32 cm uunivuoka leivinpaperilla.

05

Paista uunin keskitasolla noin 30 min. Tarjoile esimerkiksi omenasoseen ja vaniljarahkan kera.

Ainekset
kananmunaa
2 kpl
maitoa
2 dl
riisipuuroa
300 g
kardemummaa
1 tl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
2 dl
Sulatettua voita
50 g
suolaa
1 tl
close