After Eight -päärynät

Helppo
Vaikeustaso
time
40
Min
star
4.3
3 arvostelua

Ihanaa minttusuklaakastiketta, pehmeää päärynää ja vaniljajäätelöä – näistä syntyy joulupyhien paras jälkkäri. Tarjoile kastike ja päärynät lämpimänä vaniljajäätelön kera.

Ainekset

4 annosta
Päärynäliemi:
omenamehua
5 dl
valkoviiniä
1 dl
omenaviinietikkaa
0.5 dl
sokeria
0.75 dl
vaniljauutetta
1 tl
vettä
2 dl
päärynää
4 kpl
After Eight -kastike
kermaa
2 dl
After Eight -suklaata
100 g
pieni nokare voita
Tarjoiluun
vaniljajäätelöä

Työvaiheet

01

Lisää liemen ainekset kattilaan ja anna kiehahtaa.

02

Kuori päärynät. Upota päärynät kuumaan liemeen ja anna porista miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia tai kunnes päärynät ovat lusikoitavan pehmeitä, mutta pysyvät edelleen kasassa.

03

Valmista kastike

Lisää kerma kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen. Varo, ettei kerma kuohahda yli. 

 

04

Lisää suklaat sekä voi. Sekoita, kunnes suklaa ja voi ovat sulaneet täysin. 

05

Tarjoile heti vaniljajäätelön kera. 

4.3 3 votes
Rating
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ainekset expand more
01

Lisää liemen ainekset kattilaan ja anna kiehahtaa.

02

Kuori päärynät. Upota päärynät kuumaan liemeen ja anna porista miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia tai kunnes päärynät ovat lusikoitavan pehmeitä, mutta pysyvät edelleen kasassa.

03

Valmista kastike

Lisää kerma kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen. Varo, ettei kerma kuohahda yli. 

 

04

Lisää suklaat sekä voi. Sekoita, kunnes suklaa ja voi ovat sulaneet täysin. 

05

Tarjoile heti vaniljajäätelön kera. 

Ainekset
Päärynäliemi:
omenamehua
5 dl
valkoviiniä
1 dl
omenaviinietikkaa
0.5 dl
sokeria
0.75 dl
vaniljauutetta
1 tl
vettä
2 dl
päärynää
4 kpl
After Eight -kastike
kermaa
2 dl
After Eight -suklaata
100 g
pieni nokare voita
Tarjoiluun
vaniljajäätelöä
close